15/7-2020

Holmsborg er i år en sommerlejr for børn, teenager, unge, forældre og bedsteforældre.
Der kan ingen besøgende komme til enkelte arrangementer.
Alle foredrag og taler livestreames. Adresse kommer snart.
Vi må præcisere, at lejren er en lukket lejr kun for tilmeldte.

 

15/6-2020

Kære alle

Vi holder Holmsborg Bibelcamping/ Vestjysk familielejr i år og vi glæder os :-)

Programmet for Holmsborg Bibelcamping vil i år ikke blive, som det trykte program, som vi lige nåede at sende ud, inden corona desværre gjorde sit indtog og forandrede vores hverdag og vores mulighed for at mødes, som vi plejer. 

Deltagere skal i år tilmelde sig - både hvis man bor på lejrens værelser, campingplads og evt. hvis man bor i et nærliggende sommerhus og ønsker at deltage i lejrens program. Lejren bliver en lukket lejr for tilmeldte på grund corona, som giver en begrænsning i antallet. Derfor kan vi ikke holde et åbent Holmsborg Bibelcamping med gæster udefra, som vi plejer.

Vi vil ikke opdatere programmet her på hjemmeside, da programmet vil være under forandring helt hen til Holmsborg ugen. Der vil blive sendt opdateret program ud til alle tilmeldte lejrdeltagere.

Men for dem, som kommer og er tilmeldte, vil der være:

  • bibeltimer ved Niels Nymann Eriksen og Andreas Østerlund Nielsen.
  • aftenprogram med forskelige talere
  • pilgrimsvandring om søndagen
  • familiegudstjeneste om søndagen ved Jens Arne Skjøtt og bagefter er der stjerneløb, som starter med fælles frokost til deltagerne i stjerneløbet. Pris 20 kr. for børn og 40 kr. for voksne.
  • sangaften med god afstand
  • program for børn og juniorer - Vi er ved at have gode kontakter med familier, som vil være behjælpelig med at stable program op for dem. 
  • program for teenlejren - Teenlejren vil køre deres eget program, men fortsat være en del af Holmsborg. Læs mere om teenlejren her.
  • Unge Voksne program vil også være der, som en del af lejren. De vil sende særskilt program ud via facebook, så hold øje på facebook.
  • hygge og samvær i voksenteltet, på pladsen og i forteltene

Som nævnt har vi brug for tilmelding fra alle, som gerne vil være en del af Holmsborg bibelcamping 2020, så vi kan planlægge i forhold til gældende retningslinjer. Der skal tilmelding til, selvom du kun kommer et par dage eller vil være med hele lejren.  

Vi kan sagtens bruge flere frivillige hænder til at hjælpe med at få afholdt en god lejr på Holmsborg, så har du lyst til at tage en opgave, så spørg gerne Else ved tilmelding, om du kan være behjælpelig.

Tilmelding er til Else Søe

Vi ses forhåbentlig på Holmsborg.

 

24/4-2020

Kære venner!
Lige en lille hilsen fra Holmsborg Bibelcamping. Vi har ikke aflyst uge 30 – men vi er heller ikke endnu sikre på, at vi kan afholde lejren.
I tirsdags satte Mette Frederiksen tal på, hvor mange der menes med større forsamlinger – nemlig at grænsen går ved 500 personer. Det er gode nyheder for os – for vi er ikke flere. Men det hedder jo endnu kun 10 personer indtil 10. maj – og hvad tallet så bliver derefter, siger Mette, afhænger af hvordan situationen med smittede og indlagte ser ud til den tid.
Vi må altså stadig bevæbne os med tålmodighed. Og hvad kan vi gøre. Umiddelbart ikke ret meget.
Men!!
Vi kender en vej, når alt ser svært ud – nemlig bønnens vej. Den må vi også gå nu. Og bliver der Holmsborg, vil vi takke for, at det blev muligt at være sammen med hinanden i et Holmsborg-fællesskab med børnemøder, forkyndelse, sang, sjove indslag, hygge og mange gode snakke og oplevelser ved havet – og bliver der ikke Holmsborg, vil vi også takke, at han vil være hos os alle og hjælpe os igennem skuffelsen over, at vi ikke kunne samles i år.
Så kære Holmsborgvenner som har booket campingplads og værelse. Vi håber vi skal ses i uge 30 – og vi har ikke aflyst – endnu.
Kærlig hilsen
Holmsborgudvalget